Matice Hrvatske 3, Vukovar, Hrvatska Pon-Sub 09:00 - 23:00 +385 32 430 315 +385 98 166 3952

Onama

Našafilozofija

Restoran Nada njeguje filozofiju slow food-a koja se temelji na osnovnoj pretpostavki – autentičnosti, očuvanju i promociji lokalnih i tradicionalnih proizvoda, kao i vraćanju užitaka u proces konzumacije.

Gosti restorana Nada mogu probuditi, oživjeti i otkriti okusna osjetila, a elegantno uređeni ambijent opustiti će vas kako biste krenuli na gastronomsko putovanje.

Organiziramo:

Razne svečanosti kao što su: vjenčanja / cca 130 osoba /, svečane ručkove i večere, krštenja, prve pričesti, krizme, poslovne ručkove i večere, ručkove, večere ili coffee-break za veće organizirane grupe na proputovanju.


IskustvoObjedovanja

Odlično iskustvo kao nijedno drugo sa našim modernim jelima
Naš bogat jelovnik omogućiti će vas da odaberete najbolje za sebe i svoje goste u našem restoranu, a raznolikost jela i pića omogućuje da svaki gost odabere prema svom ukusu.

 
  • Moram priznati da smo supruga i ja zadnjih 10 godina prosli mnogo hotela i apartmana što po Dalmaciji, Europi, Americi, ali tako uredne, moderne, čiste sobe kao u Nadi u Vukovaru nismo vidjeli!!! Cijena jako povoljna! Svaka čast! (Također brutalno ukusna pizza! Za preporučiti) Osoblje profesionalno, ljubazno i sposobno naći rješenje za svaki problem i problemčić! Svaka čast! Velike pohvale!
    Toni Lekic
  • Odlična hrana,velike porcije, ukusno i za male novce, ugodna atmosfera,čisto,ljubazno osoblje i vlasnici, u Vukovaru smo posjetili veliki broj restorana, ali nije nigdje ni blizu kao ovdje. Toplo preporučam svima.
    Natasa Barada

Našalokacija

Restoran i Sobe Nada
Matice Hrvatske 3
32 000, Vukovar, Hrvatska

+385 32 430 315
Upute do nas

Napraviterezervaciju